office@esgsolutions.se

070 745 95 33

Våra tjänster

Vad vi kan göra för dig!
Repeat-Grid-3.png

Vårt erbjudande

Energi för hemmet

ESG Group uppdrag är att hjälpa hushållen att minska sina koldioxidutsläpp och sina driftskostnader genom att installera grön teknik i hemmet. Vi installerar solpaneler, värmepumpar, batteriförvaring och laddpunkter för elfordon.

Våra projektledare är alla utbildade, så du kan vara säker på att du pratar med en expert. Våra system är designade enbart för ditt hus och din livsstil. 

ESG Group installerar solcellshussystem, värmepumpar, batterilagring och laddningspunkter för elfordon. Designad och levererad av genuina experter utan svårförsäljning. 

Solcellspaneler

Värmepumpar

Energilagring

Billaddare

Vårt erbjudande

Energi för industrin

Energi- och transportkostnader är betydande omkostnader för många företag som allvarligt kan påverka resultatet. Utöver detta måste företag i allt högre grad minska sitt koldioxidavtryck eftersom den icke-hemska sektorn behöver bidra till våra nationella klimatmål.

Det är här grön teknik kan hjälpa. Att installera ett solcellstak för ditt företag och byta till elfordon bidrar både till att minska kostnaderna och spara koldioxid på samma gång. 

Gröna lösningar för företag kan också vara positivt för ditt varumärke och offentliga image, samt erbjuda många fördelar för din personal, kunder och kunder.

Vårt team av expertingenjörer finns till hands för att hjälpa dig.

I takt med att fler och fler använder elfordon kommer ditt företag att behöva tillhandahålla laddningspunkter för dina egna flottor, personal och kunder. Solpaneler på taket är det billigaste sättet att förse en byggnad med el. 

Solcellspaneler

Värmepumpar

Energilagring

Billaddare

Vårt erbjudande

Rengöring av solpaneler

Vi tillhandahåller rengöring av solpaneler och kan hitta den mest lämpliga lösningen för dig, skräddarsydd efter dina behov.

Vi rengör både tak- och markmonterade solcellspaneler med hjälp av vårt breda utbud av alternativ för rengöringsutrustning för att passa dina PV-systembehov.

Vi har erfarenhet av att rengöra komplexa takmonterade solpaneler till storskaliga solfångargårdar och allt däremellan. 

Solpaneler utsätts för hårda väderförhållanden, så rengöring är en viktig del av att underhålla ditt system och se till att du får ut det mesta av din investering. 

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig.

Koszyk na zakupy